May

"Tarih; milletlerin tarlasıdır" M.Cevdet Anday´ın bu sözüne uyarak; okulumuzdan bir gurup öğrenci öğretmenleri M. N. Öztürk ve F. Kocaoğlu eşliğinde tarihi turistik mekanları gezmeye Bursa-Çanakkale-Edirne turuna çıktılar.

Nis

Ulusal ve uluslararası düzeyde ön plana çıkan ilahiyat profesörlerinin öğrencilere tanıtım toplantısı düzenlendi.

Nis

ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği yayınlarından çıkan eğitimci yazar İbrahim Halil ER´in "Peygamber Efendimizin Eğitim Metodu" adlı kitabı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni F.Kocaoğlu´nun sunumuyla tahlil edilmiş olup, müzakere edilidi, ayrıca okulumuz İngilizce Öğretmeni proje koordinaörü İ. Bütüner Öztürk´ün daveti ile projeleriyle (Global Teacher Prize) dünyanın ilk 10 öğretmeni arasında olan Nurten Akkuş Hocanın tecrübeleriyle yenilikçi çalışmalar, robotik kodlama, STEM, TÜBİTAK projeleri ve uluslararası programlarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Nis

Okulumuzda "Tartışa Tartışa Anlatıyoruz-Tartışa Tartışa Anlıyoruz" münazara etkinliği yapılmış olup, öğrencilerimizin taraf oldukları düşünceyi savunma izah etme anlatabilme, ikna etme kabiliyetleri sergilendi.

Nis

Okulumuzda uygun olan yerlere kültür ve medeniyetimizi yansıtıcı resimler levhalar asılarak "Milli Kültür Bilinci" oluşturulma çalışmaları yapıldı.

Nis

Öğrencilerin yabancı dil öğrenmelerine katkıda bulunmak amacıyla okulumuzda öğrencilerin katılımıyla tiyatro, şiir, duvar gazetesi, pano etkinlikleri yapıldı.

Nis

Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı haftasında öğrencilerimiz kent müzesi ve Bandırma Vapurunu ziyaret ettiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayram programı büyük bir coşkuyla kutlandı, ilçede okulumuzdan şiir dalında N. Yazar 1. kompozisyon dalında B. A. Cam 1. H. N. Yazıcı 3. şiir dalında E. Aslan 1. B. Güler 2. C. Aydağ 3. okul futbol takımı 3. oldular.

Nis

Baharın gelmesiyle doğanın tadını çıkaran öğrencilerimiz, öğretmenleri İ.B. Öztürk ve F. Kocaoğlu ile birlikte piknik yapıp eğlendiler ve piknik sonunda sosyal sorumluluk olan çevre temizliği için de örnek oldular.

Nis

İl Gençlik Spor Müdürlüğü, okul sporları kapsamında serbest güreş müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden M. Altuntaş 59 kg´da il 1. si olurken, Ö. Seven 47 kg´da il 3. olmuştur.

Nis

Okul Sporları atletizm baranşında Yıldız erkekler koşu yarışında öğrencimiz E.C. Arslan ilde 3. olmuştur.

Nis

Eğitimci Yazar İrfan Ertav okulumuz öğrencileriyle buluşup kısa bir söyleşiden sonra kitaplarını imzaladı.