T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / AYVACIK - Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda Dikkat ve Odaklanma Semineri Başarıyla Gerçekleştirildi

Okulumuz, öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Uzman Psikolojik Danışman Sibel Maral önderliğinde gerçekleştirilen "Dikkat ve Odaklanma Semineri" büyük ilgi gördü.

HEDEFLGS 2024 projesi kapsamında düzenlenen seminer, öğrencilerimizin sınav stresini azaltma, dikkatlerini toplama ve odaklanma becerilerini geliştirme hedefleriyle gerçekleştirildi. LGS öğrencilerimiz dikkatlerini yönlendirme, dikkat dağıtıcı faktörlerle başa çıkma ve hedeflerine odaklanma konularında önemli ipuçları edindiler.

Seminerde öğrencilerimize, günlük yaşamlarında dikkatlerini artırmaya yönelik pratik stratejiler ve teknikler aktarıldı. Ayrıca, sınav öncesi ve sınav anında stresle başa çıkma yolları da detaylı bir şekilde ele alındı.

Okulumuz yönetimi olarak öğrencilerimizin akademik ve psikososyal gelişimlerine katkı sağlamak adına bu tür etkinliklerin düzenlenmesine önem veriyoruz. Seminere katılan öğrencilerimizin gösterdiği ilgi ve seminer sonrası geri bildirimler oldukça olumlu oldu.

Daha fazla benzer etkinlik ve seminerlerle öğrencilerimizin gelişimine destek olmaya devam edeceğiz.

 

03-05-2024

03-05-202403-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 09:54 - Görüntülenme: 23
  Beğen | 0  kişi beğendi