T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / AYVACIK - Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu

MESLEĞİMDE BİR GÜN

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kariyer ve Meslek Danışmanlığı Seminer Programı" kapsamında okulumuzda öğrencilerimize yönelik heyecan verici bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinlik, öğrencilerimizin gelecekteki meslek seçimlerine ışık tutmayı ve kariyer planlamalarına destek olmayı hedefledi.

Öğrencilerimiz, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Burak AKKAYA, İlçe Emniyet Amirliği Komiseri Sn. Mesut YILMAZ, Ayvacık Devlet Hastanesi'nden Sn. Dr. Havva Sema KONYA ve Sn. Hemşire İlknur GÜMÜŞSU gibi alanında uzman konuşmacılarla bir araya geldi. Ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Halil İbrahim YAMAN da etkinlikte yer aldı.

Katılımcılar, kendi meslek alanlarıyla ilgili deneyimlerini ve bilgilerini öğrencilerimize aktardılar. Öğrencilerimiz, merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldu ve meslekler hakkında daha fazla bilgi edinme şansını yakaladılar. Bununla birlikte, HEDEFLGS 2024 kapsamında da, öğrencilerimizin meslek seçimi konusunda daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmayı amaçladı. Okulumuz, öğrencilerinin kariyer yolculuklarında destek olmak ve onları geleceğe hazırlamak için benzer etkinliklere devam edecektir.

 

 

03-05-2024

03-05-2024

03-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 10:49 - Görüntülenme: 20
  Beğen | 0  kişi beğendi