Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları Konulu Seminer Düzenlendi

Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu, 8. sınıf öğrencilerinin sınav kaygısıyla baş etme becerilerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım attı. HEDEF LGS 2024 Projesi kapsamında Okul psikolojik danışmanı Sibel Maral tarafından düzenlenen "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları: LGS 8. Sınıf Öğrencileri İçin Öneriler" konulu seminer, 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

Sınav stresinin ve kaygısının üstesinden gelmenin önemini vurgulayan seminerde, öğrencilere sınavlara nasıl daha iyi hazırlanabilecekleri ve sınav kaygısını nasıl yönetebilecekleri konularında değerli bilgiler aktarıldı. Sibel Maral'ın uzmanlığı ve deneyimi eşliğinde gerçekleştirilen seminer, öğrencilere sınav sürecinde daha rahat ve özgüvenli olmaları için pratik stratejiler sunmayı amaçladı.

Seminerin ardından öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Sibel Maral, öğrencilerin sınav kaygısıyla baş etmelerine yardımcı olacak teknikleri detaylı bir şekilde açıkladı. Aynı zamanda öğrencilere, sınav öncesinde ve sınav esnasında uygulayabilecekleri rahatlama ve odaklanma teknikleri hakkında bilgi verildi.

04-04-202404-04-202404-04-2024

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 13:33 - Görüntülenme: 30