AYVACIK İMAM HATİP ORTAOKULU'NDA LGS KAMPI HEYECANI

Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu, LGS öğrencilerine destek olmak amacıyla cumartesi günleri özel bir kamp düzenliyor. "Hedef LGS 2024 Projesi" kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerin sınav heyecanını yenmelerine ve başarılarını artırmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Okul yönetimi, öğrencilerin LGS'ye hazırlık sürecinde eksiksiz destek almalarını sağlamak adına bu kampı organize etti. Kamp, deneyimli öğretmenler eşliğinde yapılan yoğun çalışmalarla, öğrencilerin sınav stratejilerini geliştirmelerini ve konuları derinlemesine öğrenmelerini amaçlıyor.

Sınıf rehber öğretmeni Çiğdem KAPKARA liderliğindeki kampta, öğrencilere LGS sürecinde rehberlik etmek amacıyla özel bir eğitim kadrosu yer alıyor.

Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sunay AKHİSARLI, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin LGS'ye hazırlık sürecinde ellerinden gelen desteği sağlamak bizim için son derece önemlidir. Bu kamp sayesinde öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmayı ve başarılarına katkı sağlamayı amaçlıyoruz." dedi.

Öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediği LGS kampı, okulun hedefleri doğrultusunda öğrencilerin akademik başarılarını desteklemeye devam ediyor.

02-05-2024

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 11.05.2024 13:04 - Görüntülenme: 26